Geslaagde jeugdvoetbaldagen bij Blauw Zwart!

Gepubliceerd op 1 februari 2019 om 14:53

Tijdens de Voorjaarsvakantie  zijn de jeugdvoetbaldagen bij Blauw Zwart zeer in de smaak gevallen.

Heel veel voetbalplezier werd er beleefd door groot aantal kinderen aan de Jeugdvoetbaldagen bij Blauw Zwart. Bij Blauw Zwart is de jeugd een belangrijk speerpunt. Dus jeugdvoetbalactiviteiten spelen daarbij een belangrijke rol.

Dankzij de kwalitatieve benadering van de trainersstaf van www.jeugdvoetbalopleiding.nl, leek het voor de kinderen alsof zij als echte profvoetballers werden behandeld. De doelstelling van de jeugdvoetbaldagen is om de deelnemers een afwisselend en uitdagend programma te bieden met veel trainingen volgens de Wiel Coerver methode en diverse wedstrijdgerichte vormen. Voor de jeugdkeepers was een specifiek trainingsprogramma onder leiding van deskundige keeperstrainers.

In de pauze was er een smakelijke lunch en een spannende voetbalquiz. In de middag veel uitdagende wedstrijdvormen met veel beleving. Deze intensieve en afwisselende jeugdvoetbaldagen werd door de  deelnemers als zeer plezierig en uitdagend ervaren. Tot slot ontvingen alle deelnemers een leuk aandenken.

Gezien het grote plezier en de beleving zijn deze jeugdvoetbaldagen onder leiding van Jeugdvoetbalopleiding volledig geslaagd.

Jeugdvoetbalopleiding bedankt Blauw Zwart voor haar ondersteuning hierbij.