BREAKING! Speciaal oefenstofboek voor 1,5 meter jeugdtraining

Gepubliceerd op 30 maart 2020 om 13:51

Nu de jeugd weer mag gaan trainen is dit oefenstofboek voor het trainen van de jeugd van 13 tot en met 18 jaar een uitkomst!

 

Omdat de jeugd van 13 jaar tot en met 18 jaar, door het coronavirus, aangepast dient te trainen is er een speciaal oefenstof beschikbaar.

Ideaal voor iedere jeugdtrainer om op een verantwoorde en veilige manier de jeugd gericht te trainen en te coachen.

 

Jeugdvoetbalopleiding zelf prefereert een oefenmethode waarin elke speler zoveel mogelijk spelplezier en balcontacten heeft tijdens de trainingen. Dit wil het bereiken door een grote diversiteit aan oefenvormen tijdens de trainingen toe te passen. Waar de trainer rekening houd met leeftijdsfacetteen en het niveau van de groep spelers vormt deze combinatie een training op maat.

 

Om jeugdvoetbaltrainers te voorzien van ondersteuning in het voorbereiden en geven van trainingen, zoals beschreven hierboven, heeft Jeugdvoetbalopleiding het oefenstofboek voor 1,5 meter jeugdtraining  geproduceerd. In het oefenstofboek is gebruik gemaakt van verschillende thema’s. 

 

Doordat er minimaal 1,5 meter afstand vereist is zijn er, uiteraard geen duelvormen, positiespel en partijspel verwerkt binnen deze trainingsmethode. Wel is het aanbod van deze oefenstof prima geschikt voor het organiseren van trainingen waarbinnen de jeugd zich volop kan ontwikkelen met veel beleving.


Het zorgen voor een leerzaam en veilig trainingsklimaat zijn daarbij de hoofddoelstellingen.

 

Jeugdvoetbalopleiding is gericht op alle aspecten van de jeugdopleiding en landelijk actief bij een toenemend aantal verenigingen.
Met name op het gebied van het ondersteunen,begeleiden en het scholen van jeugdtrainers. Via de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl is een indicatie van de onze visie en werkwijze te vinden.

Klik hier om dit onmisbare oefenstofboek te bestellen voor € 39,50.