Thema-avond techniektraining voor jeugdtrainers vv Drechtstreek

Gepubliceerd op 7 februari 2019 om 14:38

De technische commissie van vv Drechtstreek wil haar jeugdtrainersstaf specifieke scholing bieden.

 

DOELSTELLING: De techniektraining-thema avond is bedoeld voor jeugdtrainers om (nog) beter de jeugd te kunnen trainen en coachen.

 

De trainers kunnen ook zelf de trainingsmethoden ervaren op het veld na de pauze.

 

Alle jeugdtrainers van de vereniging kunnen hier aan deelnemen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk.

 

Programma thema-avond techniektraining  op vrijdag 8 maart 2019

Doelgroep: trainers van vv de Drechtstreek

Aanwezig ter voorbereiding 18.30 uur

19:00        Inleiding

19:15        Trainen jeugdspelers in de praktijk

20:30        Pauze

20:45        Training voor trainers

21:30        Conclusies

22:00        Afsluiting

 

Deze clubspecifieke scholing is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen trainen en coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als de beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen. Wij verzoeken daarom deze informatie aan andere jeugdtrainers door te geven zodat ook zij deel kunnen nemen aan deze unieke jeugdtrainersavond. De jeugdtrainersavond is voor alle jeugdtrainers van de vereniging toegankelijk. Zowel een aanrader voor de ervaren als de beginnende trainer.

 

Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal. Waarbij de coaching afgestemd moet zijn op de spelers.

 

Verenigingen die nadere informatie wensen over de diverse scholingsmogelijkheden kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl