Hugo Boys kiest voor de interne jeugdtrainerscursus!

Gepubliceerd op 12 februari 2019 om 14:25

De vereniging wil haar totale jeugdtrainersstaf gericht laten opleiden.

Hugo Boys, uit Heer Hugowaard, wil haar jeugdtrainers op dezelfde golflengte brengen dankzij scholing op maat via jeugdvoetbalopleiding. Hugo Boys is een dorpsclub waar de doorstroming vanuit de jeugd naar de senioren cruciaal is. Om de jeugd een brede basis te kunnen bieden is het essentieel de jeugdtrainers handvatten te bieden.

Het bestuur  wil dankzij de interne jeugdtrainerscursus de jeugdopleiding een impuls bieden. Het doel is om de trainersstaf kennis en kunde te bieden, waardoor het leerklimaat kan ontstaan om jeugdspelers effectief en gestructureerd te scholen.

Grote voordelen:
– Vereniging mag zelf het aantal cursisten bepalen
– Het is interactief
– Het is praktijkgericht
– Visie van de vereniging staat centraal
– Laagdrempelig
– Vergroot samenhang
- Als extra service veel oefenstof

Een unieke manier om de jeugdopleiding op een hoger niveau te brengen. Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen waarbij de wensen en behoeften van de vereniging zelf altijd leidend zijn. Iedere club is immers uniek. Dankzij de praktijkgerichte en interactieve benadering ervaren zowel ervaren als beginnende jeugdtrainers de scholing als waardevol.

Hierdoor neemt de kennis en kunde van de jeugdtrainers sterk toe, waardoor de jeugdopleiding van iedere vereniging grote progressie boekt.

Verenigingen die belangstelling hebben in de interne jeugdtrainerscursus kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl