Meisjesvoetbal clinic bij SC Spirit'30

Gepubliceerd op 19 februari 2019 om 14:18

Binnenkort zal een unieke MEIDENVOETBAL CLINIC bij SC Spirit'30 plaatvinden.

 

SC Spirit’30, uit Hoogkarspel, wil niet alleen de jongens in de jeugd beter maken, maar kiest voor een gehele verbetering van de jeugd.

 

De aandacht van deze avond zal uitgaan naar alle meisjes die bij SC Spirit’30 in de jeugd spelen, ongeacht of ze in een meisjesteam voetballen of niet. Door deze clinic wil SC Spirit’30 zich richten op behoud en werving van meisjes en hierdoor ervoor zorgen dat de meisjes behouden blijven voor de club en uiteindelijk doorstromen naar de senioren dames. Ook de samenwerking tussen de meisjesteams en de andere jeugdteams zal hierdoor verbeterd worden.

 

De samenwerking met www.jeugdvoetbalopleiding.nl is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes.

 

Het meisjesvoetbal begint steeds meer te leven in Nederland als gevolg op het succes van de Oranje leeuwinnen. Een nieuw positief optreden deze zomer op het WK zal dan ook zeker een nieuwe impuls gaan opleveren. 

 

Voor iedere vereniging is een bloeiende meisjes en vrouwenafdeling een meerwaarde om te kunnen uitgroeien tot een vitale vereniging. Gebleken is door hier gericht en structureel planmatig mee van start te gaan de instroom van meisjes haalbaar is. Jeugdvoetbalopleiding zorgt hierbij ,desgewenst,voor maatwerk om dit proces effectief en afgestemd op de wensen van de vereniging te laten verlopen.Verenigingen die nadere informatie wensen kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl