VVJ kiest voor de interne jeugdtrainerscursus

Gepubliceerd op 13 maart 2019 om 13:40

VVJ realiseert het belang van scholing voor haar jeugdtrainerskorps.

 

VVJ wil haar jeugdopleiding optimaliseren en wil haar jeugdtrainers collectief laten scholen.

 

VVJ, uit Utrecht, heeft er voor gekozen om haar jeugdtrainersstaf clubspecifiek te laten scholen via de interne jeugdtrainerscursus.

 

Dankzij deze clubspecifieke benadering kan iedere trainer zonder verre reizen, op de eigen locatie, mee denken over de ontwikkeling van de jeugdopleiding van de eigen vereniging.

 

De scholing is gericht op het verhogen van de kwaliteit van alle jeugdtrainers. Waarbij het beleid en de visie van de vereniging zelf het vertrekpunt zijn. Want iedere vereniging is uniek en dient clubspecifiek benaderd te worden. Groot voordeel is dat de trainers niet alleen effectiever te trainen op een kindvriendelijke wijze maar ook gemotiveerd raken om vanuit een eenduidige werkwijze te gaan functioneren.

 

Hierdoor krijgen alle jeugdspelers de gewenste opleiding. De vereniging zal op deze wijze nog meer rendement uit haar jeugdopleiding kunnen behalen.

 

Verenigingen die ook graag een interne jeugdtrainerscursus voor haar trainers op de eigen locatie wensen kunnen ons benaderen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.