GROTE KORTING bij Totaalpakket met veel oefenstof

Gepubliceerd op 20 april 2019 om 13:34

Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in het ondersteunen van verenigingen om de jeugdopleiding te optimaliseren.

 

Ons uitgangspunt is dat iedere jeugdvoetballer een goede opleiding verdient maar dat het niveau van het jeugdkader bepalend is voor het niveau van de jeugdopleiding.

 

Steeds meer voetbalverenigingen kiezen voor een gedegen jeugdopleiding en hebben behoefte aan structuur en visie. Wij hebben een aantal effectieve documenten ontwikkelt waarmee wij jeugdtrainers  helpen om optimaal de jeugd te trainen. Deze digitale documenten kunt u oneindig vaak gebruiken om blijvend progressie te boeken met uw jeugdopleiding.

 

ONZE SPECIALE CLUB-AANBIEDING:

- Voor slechts €25,- kunt u het technisch jeugdbeleidsplan bestellen en oneindig veel vermenigvuldigen voor uw jeugdkader,

- Voor slecht €25,- kunt u het trainerslogboek bestellen en oneindig veel vermenigvuldigen voor uw jeugdkader.

- Voor slechts €25,- kunt u het oefenstofpakket voor uw A/B/C-junioren-trainers bestellen en oneindig veel vermenigvuldigen voor uw jeugdtrainers van de bovenbouw.

- Voor slechts €25,- kunt u het 138

 voor uw D/E/F-pupillentrainers bestellen en oneindig veel veremenigvuldigen voor uw jeugdtrainers van de onderbouw.

 - Voor slechts €25,- kunt het speler-volg-systeem bestellen en oneindig veel vermenigvuldigen om alle jeugdspelers jaarlijks te kunnen beoordelen.

 

Gezamenlijk kost dit normaal €125,-. Maar gedurende deze zomer ontvangt u €45,- korting als u het "totaalpakket" aanschaft. Dit unieke pakket is nu slechts Euro 80,- dankzij deze kortingsactie.

 

Voor bestellingen kunt u mailen naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

 

Mocht u meer belangstelling hebben in het ( verder) optimaliseren van de jeugdopleiding.nl zie dan ook onze website www.jeugdvoetbalopleiding.nl