Interne jeugdtrainerscursus bij HH97

Gepubliceerd op 13 mei 2019 om 11:35

De vereniging uit Drenthe kiest bewust voor de clubspecifieke scholing via Jeugdvoetbalopleiding.

 

HH97 wil haar jeugdtrainers collectief laten scholen via de interne jeugdtrainerscursus.

 

Een toenemend aantal verenigingen kiest voor de interne jeugdtrainerscursus bestaande uit drie cursusavonden op de eigen locatie voor haar trainersstaf. HH97 heeft gekozen voor een interne jeugdtrainerscursus om de jeugdtrainers clubspecifiek te scholen op een wijze die aansluit binnen de eigen clubcultuur. Dankzij een laagdrempelige interne jeugdtrainerscursus kunnen alle jeugdtrainers van de vereniging meegroeien in de visie en het beleid van de vereniging.

 

De vereniging mag altijd zelf het aantal deelnemers bepalen zonder meerprijs. Ter afsluiting worden op feestelijke wijze de certificaten uitgereikt aan de cursisten.

 

VOORDELEN:

# Het is clubspecifiek

# Maatwerk wordt geboden

# Voor alle jeugdtrainers voor een aantrekkelijke prijs

# DE VERENIGING MAG ZELF HET AANTAL CURSISTEN BEPALEN!

# Laagdrempelig

# Interactief

# Praktijkgericht

# Vergroot de betrokkenheid van alle jeugdtrainers. Het technisch beleid en de visie van de vereniging wordt door Jeugdvoetbalopleiding verwerkt in het cursusprogramma.

 

Verenigingen die ook meer willen weten over de mogelijkheid van een interne jeugdtrainerscursus op de eigen locatie voor een onbeperkt aantal jeugdtrainers kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.