Rode Draad Leerplan-jeugdtrainerscursus bij FC Velsenoord

Gepubliceerd op 29 oktober 2019 om 10:20

Het bestuur van FC Velsenoord kiest bewust voor deze specifieke cursus om het Rode Draad Leerplan om haar jeugdtrainers gericht op te leiden.

 

Omdat het Rode Draad leerplan bij optimaal gebruik grote voordelen oplevert voor de totale jeugdopleiding is het van belang alle jeugdtrainers hierbij in staat te stellen om gericht en gestructureerd de jeugd op te leiden. 

 

Enerzijds gaat dit geleidelijk anderzijds is specifieke scholing een grote impuls om dit proces te bevorderen. Gebleken is dat de specifieke Rode draad leerplan cursus de jeugdtrainers in staat stelt hier de optimale invulling aan te kunnen leveren.

 

Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen om via scholing, ondersteuning en advies op een wijze die aansluit bij de wensen en behoeften van de vereniging zelf. 

 

Dankzij deze structurele benadering van de jeugdopleiding zal de vereniging een enorme progressie boeken en zullen jeugdtrainers en jeugdleiders effectiever kunnen bijdragen aan een eenduidige opleiding van de jeugd.

 

Voor nadere informatie kunt u, vrijblijvend, contact met ons opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl