Grote opkomst bij de Landelijke jeugdtrainersavonden

Gepubliceerd op 2 november 2019 om 14:44

De landelijke jeugdtrainersavonden zijn zeer succesvol verlopen.

Een groot aantal jeugdtrainers waren afgekomen op de landelijke jeugdtrainersavonden de afgelopen weken op de diverse locaties.

 

Dat hier veel behoefte aan is was snel duidelijk want veel trainers hadden zich opgegeven en de kantines zaten bomvol. Trainers vanuit diverse clubs kwamen bijeen en zorgde voor een interactieve en aansprekende avond(en).  Steeds meer verenigingen realiseren zich dat scholing voor haar jeugdtrainers  onmisbaar is om te komen tot een gerichte jeugdopleiding.

 

Na een korte inleiding stond een demo op het veld op het programma met enthousiaste jeugdteams die intensief getraind werden op een wedstrijdgerichte manier. Na de pauze kwamen de trainers zelf in actie en konden de Wiel Coerver visie beleven. Omdat training van jeugdspelers essentieel is binnen iedere jeugdopleiding leverde dit veel boeiende gespreksstof op in de terugkoppeling.

 

Omdat tijdens deze bijeenkomst zowel zeer ervaren als beginnende jeugdtrainers en coaches aanwezig waren was het boeiend en leerzaam voor alle geledingen. Iedereen kon van iedereen leren! Na afloop bleven nog veel trainers aanwezig om te netwerken met vakbroeders van andere verenigingen. Kortom een bijzonder geslaagde jeugdtrainersavond.

 

Verenigingen die ook als gastheer willen fungeren tijdens een landelijke jeugdtrainerscursus kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl