INTERNE JEUGDTRAINERSCURSUS VALT IN DE SMAAK BIJ SJO DBF

Gepubliceerd op 27 juni 2024 om 08:42

Bij SJO DBF zijn de jeugdtrainers geschoold door Jeugdvoetbalopleiding.

Als grote voordeel werd door de jeugdtrainers ervaren dat deze driedelige jeugdtrainerscursus volledig was afgestemd op de wensen en behoeften van de jeugdtrainers zelf.

 

De SJO DBF is een combinatie-vereniging waarbij de jeugdteams van vv Bommel en FIOS Achthuizen bij elkaar zijn gecombineerd.


Ook de interactieve benadering en de praktijkgerichte opzet sprak aan. De beleidsbepalers van SJO DBF (Zuid-Holland), hebben bewust voor deze interne scholing gekozen omdat deze collectieve impuls de totale jeugdopleiding op een een hoger peil brengt.

Doelstelling van SJO DBF is om uit te groeien tot een gestructureerde jeugdopleiding waarbij zowel jongens als meisjes veel plezier en progressie beleven dankzij goede geschoolde jeugdtrainers.

Gezien de goede organisatie binnen de vereniging en de gemotiveerde en leergierige jeugdtrainers is er veel perspectief voor SJO DBF om haar doelen te realiseren.

Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen. Voordeel is de praktijkgerichte en interactieve benadering. Hierdoor ontstaat er een optimaal leerklimaat en is progressie voor iedereen haalbaar.

Dankzij de clubspecifieke werkwijze ontstaat het gewenste maatwerk.


Verenigingen die de interne jeugdtrainerscursus voor haar jeugdtrainers wensen kunnen contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl