VEELBELOVEND KICK-OFF BIJ SV WISSEL

Gepubliceerd op 14 juni 2024 om 13:04

De Kick-off ter voorbereiding op de start van het Rode Draadleerplan bij SV Wissel is succesvol verlopen.

Dankzij deze avond kon iedereen enthousiast worden gemaakt over het Rode Draad leerplan wat vanaf 2024-2025 start bij SV Wissel in Epe.

 

Jeugdvoetbalopleiding zorgt voor een inspirerende en verbindende bijeenkomst op de locatie van de vereniging om vanuit een brede basis  het seizoen in te gaan.


Doelstelling: vanuit een collectieve bijeenkomst met jeugdtrainers, jeugdleiders, bestuur, jeugdbestuur en coördinatoren eensgezind het seizoen starten waarbij gezamenlijke doelen het "wij-gevoel" binnen de vereniging zullen bevorderen. Hierdoor wordt de samenhang vergroot hetgeen tot een eenduidige "rode draad" zal zorgen waardoor de doorstroming van jeugd naar senioren gestroomlijnder zal verlopen.

 

Communicatie en samenwerking kunnen daardoor effectiever plaatsvinden. Het ontwikkelen van jeugdspelers staat centraal op een plezierige en uitdagende wijze zodat de jeugd niet vroegtijdig afhaakt maar ook bij de senioren op het niveau dat men aankan actief wil blijven bij de club.

 

Dankzij deze kick-off ,voor de totale jeugdopleiding bij de vereniging, ontstaat het gewenste draagvlak om binnen de kaders van de visie en het beleid van de vereniging verenigingsbreed de jeugd op de juiste wijze te trainen, coachen en te begeleiden.

 

De specifieke wensen en mogelijkheden van de vereniging zijn altijd het vertrekpunt. Maatwerk is het grote doel. Ideaal om verenigingsbreed het nieuwe seizoen in te gaan.

 

Verenigingen die meer willen weten over de opzet van de kick-off op de eigen locatie kunnen vrijblijvend contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.