SV WISSEL START MET HET RODE DRAAD LEERPLAN IN 2024-2025

Gepubliceerd op 16 april 2024 om 11:44

SV Wissel uit Epe wil haar jeugdopleiding gestructureerd laten verlopen.

Omdat SV Wissel bij het opleiden van haar jeugdspelers vooral te maken heeft met veel goedwillende vrijwilligers is een gerichte aanpak door alle betrokkenen noodzakelijk om alle jeugdspelers beter te leren voetballen waardoor de ontwikkeling van het individu en het team op passende wijze collectief kan plaatsvinden.

Het Rode Draad Leerplan is een gestructureerde werkwijze om binnen de jeugdopleiding van de vereniging, voor de gehele jeugd, toe te passen. Jeugdvoetbalopleiding is in staat om uw club te helpen bij een eenduidige planmatige aanpak dat aansluit bij de wensen en behoeften van de vereniging.

Dankzij maatwerk zullen de spelers een totale opleiding krijgen aangeboden die aansluit bij leeftijd en niveau. Met name de jeugdspelers profiteren van een planmatige aanpak. Zeer veel verschillende vormen en trainingen met kwaliteit. We verdelen alle teams van onder 8 tot en met onder 19 in vier verschillende groepen:
- Onderbouw (6-6) onder 8, 9,en 10 spelers;
- Onderbouw (8-8) onder 11 en 12 spelers;
- Middenbouw (11 -11) onder 13, 14 en 15 spelers;
- Bovenbouw (11-11) onder 16, 17, 18 en 19 spelers.

Succesfactor is om alle spelers volgens vaste maandthema's op te leiden met als uitgangspunten:
# Eerste training in de week: individuele ontwikkeling
# Tweede training in de week: Teamontwikkeling
# Wedstrijd: Leermiddel

Dankzij de leerplannen met specifieke oefenstof en specifieke filmbeelden kan iedere jeugdtrainers hier
succesvol mee aan de slag.

 

Een toenemend clubs aantal kiest voor het Rode Draad Leerplan van jeugdvoetbalopleiding. Een unieke leerlijn om verenigingsbreed alle jeugdspelers op te leiden.

 

Dankzij deze structurele benadering van de jeugdopleiding zal de vereniging een enorme progressie boeken en zullen jeugdtrainers en jeugdleiders effectiever kunnen bijdragen aan een eenduidige opleiding van de jeugd.

SV Wissel wil op deze wijze alle jeugdspelers de optimale jeugdopleiding aanbieden zodat de doorstroming vanuit de jeugd naar de senioren optimaal kan plaatsvinden.

Verenigingen die meer willen weten over de voordelen van het Rode Draad leerplan kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via 

info@jeugdvoetbalopleiding.nl