DETACHERING HJO BIJ SV DIE HAGHE

Gepubliceerd op 25 februari 2024 om 02:53

Bij Die Haghe is het besef dat de jeugdopleiding de levensader is van deze echte dorpsvereniging, volledig, aanwezig.


BIJ SV Die Haghe, wil dankzij de detachering van een, ervaren, Hoofd jeugdopleiding haar jeugdopleiding optimaliseren. Met ingang van het nieuwe seizoen zal de jeugdopleiding van SV Die Haghe professionele ondersteuning krijgen om het jeugdkader optimaal te begeleiden, zodat de doorstroming naar de senioren gestroomlijnder kan plaatsvinden. Het bestuur  hecht waarde aan een gestructureerde jeugdafdeling en wil doorgroeien naar een van de beste jeugdopleidingen uit de regio. Daarom zijn SV Die Haghe en Jeugdvoetbalopleiding een samenwerkingsverband aangegaan.

 

De  vereniging is realistisch maar bezit de gezonde ambitie om SV Die Haghe tot volle wasdom te willen laten komen. Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van het opleiden van jeugdspelers. Zij is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen. Jeugdvoetbalopleiding zal de technische coördinatie verzorgen om tot een “Rode Draad” te komen vanaf de pupillen tot de senioren. Een belangrijke doelstelling om het jeugdkader te ondersteunen en te begeleiden om de visie en het beleid van de vereniging te vertalen in de praktijk.

 

Jeugdvoetbalopleiding zal  de visie van SV Die Haghe vanaf komend seizoen overbrengen op de jeugdtrainers en jeugdleiders zodat alle jeugdspelers een plezierige en leerzame periode tegemoet gaan. Deze samenwerking geeft eens te meer aan dat SV Die Haghe verenigingsbreed haar jeugdopleiding verder ontwikkelt.

Verenigingen die meer willen weten over de mogelijkheden om de jeugdopleiding op de vereniging te optimaliseren kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.