ENERVERENDE INTERNE JEUGDTRAINERSCURSUS BIJ ZVV'56

Gepubliceerd op 30 januari 2024 om 10:39

De interne jeugdtrainerscursus is succesvol verlopen bij ZVV'56.

 

Gezien het grote enthousiasme bij de cursisten gedurende deze driedaagse jeugdtrainerscursus kan geconstateerd worden dat de scholing in de smaak is gevallen. De jeugdtrainers van ZVV'56, uit Apeldoorn te Gelderland, hebben op clubspecifieke wijze kennis kunnen maken met elementaire trainingsmethoden.

ZVV'45 werkt al enige jaren gebruik van het Rode Draad leerplan  onder leiding van Jeugdvoetbalopleiding en ook scholing zit in het pakket.

Waarbij de collectieve benadering op een interactieve wijze zorgde voor drie afwisselende en dynamische cursusavonden waarbij de deelnemers veel progressie boekten. De drive van de jeugdtrainers om de jeugdopleiding van ZVV'56 structureel te verbeteren was duidelijk opgewekt. Ook de wens om hierna een vervolg scholingsprogramma te organiseren was bij de jeugdtrainers nadrukkelijk aanwezig.

Een toenemend aantal verenigingen in Nederland  maken bewust gebruik van de scholingsmogelijkheden van Jeugdvoetbalopleiding.

Verenigingen die ook belangstelling hebben in een interne jeugdtrainerscursus kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via: info@jeugdvoetbalopleiding.nl