HAZERSWOUDSE BOYS VERLENGT SAMENWERKING MET JEUGDVOETBALOPLEIDING

Gepubliceerd op 5 december 2023 om 11:10

De samenwerking met Jeugdvoetbalopleiding bevalt Hazerswoudse Boys uitstekend en daarom is de samenwerking verlengt voor het seizoen 2024-2025.

 

Hazerswoudse Boys, wil dankzij de verlenging van de  detachering van een, ervaren, Hoofd jeugdopleiding haar jeugdopleiding ( verder) optimaliseren. Ook het nieuwe seizoen zal de jeugdopleiding van Hazerswoudse Boys professionele ondersteuning krijgen om het jeugdkader optimaal te begeleiden, zodat de doorstroming naar de senioren gestroomlijnd kan plaatsvinden. Hazerswoudse Boys  hecht waarde aan een gestructureerde jeugdafdeling en wil doorgroeien naar ideaal leerklimaat voor de jeugd.

 

Daarom hebben Hazerswoudse Boys en Jeugdvoetbalopleiding een samenwerkingsverband verlengd.

 

De  vereniging is realistisch maar bezit de gezonde ambitie om Hazerswoudse Boys tot volle wasdom te willen laten komen. Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van het opleiden van jeugdspelers. Zij is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen. Jeugdvoetbalopleiding zal ,opnieuw,  de technische coördinatie verzorgen om tot een “rode draad” te komen vanaf de pupillen tot de senioren. Een belangrijke doelstelling om het jeugdkader te ondersteunen en te begeleiden om de visie en het beleid van de vereniging te vertalen in de praktijk.

 

Jeugdvoetbalopleiding zal de visie van Hazerswoudse Boys vanaf komend seizoen overbrengen op de jeugdtrainers en jeugdleiders zodat alle jeugdspelers een plezierige en leerzame periode tegemoet gaan. Deze samenwerking geeft eens te meer aan dat Hazerswoudse Boys verenigingsbreed haar jeugdopleiding verder ontwikkelt.


Verenigingen die behoefte hebben aan een gestructureerde jeugdopleiding kunnen voor nadere informatie, vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl