RODE DRAAD JEUGDTRAINERSCURSUS BIJ RKVV METO

Gepubliceerd op 1 november 2023 om 13:01

RKVV METO is overtuigd van de meerwaarde van het Rode Draad leerplan en wil dit verder uitbouwen.

 

RKVV METO, uit Hoogerheide, is een goed georganiseerde vereniging waarbij het opleiden van de eigen jeugd centraal staat.

De vereniging hecht veel waarde aan een eenduidige en duurzame jeugdopleiding om de doorstroming van de jeugd richting de senioren te verbeteren.

Juist omdat bij RKVV METO veel goedwillende vrijwilligers zich inzetten als jeugdtrainer is de Rode Draadjeugdtrainerscursus ideaal om verenigingsbreed de jeugd een optimale opleiding te kunnen bieden.

Dankzij maatwerk zullen alle spelers een totale opleiding krijgen aangeboden die aansluit bij leeftijd en niveau. Met name de jeugdspelers profiteren van een planmatige aanpak. Bestaande uit o.a. vaste maand thema’s. De succesfactor is om alle spelers volgens vaste maand-thema’s op te leiden met als uitgangspunten:
# Eerste training in de week: individuele ontwikkeling
# Tweede training in de week: Teamontwikkeling
# Wedstrijd: Leermiddel

Een toenemend aantal verenigingen is overtuigd van deze totaal methode en zullen vanaf het nieuwe seizoen gebruik gaan maken van het “Rode Draad” leerplan.


Verenigingen die nadere informatie willen over de Rode Draad leerlijn kunnen vrijblijvend, contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl