BREAKING!! HET MEIDENVOETBALOPLEIDINGSPLAN VOOR EEN SUCCESVOLLE AANPAK

Gepubliceerd op 21 juli 2023 om 11:28

Het succes van ons nationale damesteam geeft veel mogelijkheden voor alle voetbalverenigingen. Zeker dankzij het WK Damesvoetbal zal de groei nog meer kunnen toenemen.

 

De uitdaging is om deze toestroom van nieuwe jeugdleden in het algemeen en nieuwe meisjesleden in het bijzonder die kwaliteit te bieden waardoor de nieuwe meisjes zich ook thuis voelen binnen de vereniging en voor langere tijd verbonden blijven. Om uit te groeien tot een vitale voetbalvereniging is de aanwezigheid van meisjes en dames een grote succesfactor voor iedere club.

Steeds meer verenigingen hebben een of meer meisjes/vrouwen team(s). Momenteel zijn er in Nederland ruim 160.000 voetballende leden verdeelt over 1862 verschillende verenigingen.

Dus een mooie uitdaging voor iedere vereniging om hier op in te spelen.

Een onmisbare stap om de meisjesvoetbalopleiding structureel te verbeteren is het meidenvoetbalopleidingsplan.

Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van verenigingen die stappen willen maken om te komen tot een optimale opleiding.

Met name de jeugdspeelsters profiteren van een planmatige aanpak.

Met Meidenopleidingsplan is bedoeld als blauwdruk om de vereniging handvatten te bieden om de speelsters te laten ontwikkelen, met plezier.
Waardoor steeds meer meisjes enthousiast worden om ook lid te worden en de doorstroming naar de vrouwen-senioren succesvol kan (gaan) verlopen.

Dit Meidenopleidingsplan bevat een schat aan kennis waardoor de jeugdtrainers/leiders meer inzicht krijgen in de gewenste visie en werkwijze
om in te spelen op de specifieke wensen en mogelijkheden binnen het vrouwen - en meisjesvoetbal.

Het zorgt voor inspiratie en een eenduidige aanpak waardoor er een groeiende en bloeiende meisjes-en vrouwentak, binnen de club, kan ontstaan.

 

GROTE VOORDELEN VAN HET MEIDENOPLEIDINGSPLAN:

  • Iedere speelster krijgt een gestructureerde jeugdopleiding waarbij rekening wordt gehouden met leeftijd en niveau.
  • Een praktijkgericht Meidenopleidingsplan waar iedere vereniging succesvol mee aan de slag kan.
  • Het meidenopleidingsplan vergroot de samenhang binnen de totale meisjes- en vrouwenteams
  • Voor iedere leeftijdsgroep is de specifieke opleidingsvisie beschikbaar.
  • Zorgt voor succes voor zowel de korte en de langere termijn binnen de vereniging.
  • Alle jeugdtrainers en leiders kunnen werken vanuit dezelfde herkenbare visie.
  • Voor nieuwe/toekomstige jeugdtrainers overzichtelijk en toepasbaar zodat zij direct kunnen mee profiteren van deze werkwijze.
  • Meisjes blijven langer onderdeel van de vereniging.

 

Gebleken is dat specifieke aandacht binnen de meisjesafdeling van de vereniging tot een toename van nieuwe leden zorgt maar tevens voor ledenbehoud waardoor de doorstroming vanuit de jeugd richting damesafdeling aanzienlijk toeneemt.

Dit Meidenvoetbalopleidingsplan kan verenigingsbreed benut worden voor alle betrokken binnen het meisjes-en vrouwenvoetbal.

Dankzij een eenmalige investering kan de hele club profiteren.

PRIJS: € 39,95

Het Meidenvoetbalopleidingsplan is eenvoudig te verkrijgen via de volgende link https://www.oefenstof.com/meidenopleidingsplan