DETACHERING HJO BIJ HAZERSWOUDSE BOYS MET INGANG VAN 2023-2024

Gepubliceerd op 1 mei 2023 om 11:14

Bij Hazerswoudse Boys is het besef dat de jeugdopleiding de levensader is van deze echte dorpsvereniging, volledig, aanwezig.

 

Hazerswoudse Boys, wil dankzij de detachering van een, ervaren, Hoofd jeugdopleiding haar jeugdopleiding optimaliseren. Met ingang van het nieuwe seizoen zal de jeugdopleiding van Hazerswoudse Boys professionele ondersteuning krijgen om het jeugdkader optimaal te begeleiden, zodat de doorstroming naar de senioren gestroomlijnder kan plaatsvinden. Hazerswoudse Boys  hecht waarde aan een gestructureerde jeugdafdeling en wil doorgroeien naar ideaal leerklimaat voor de jeugd.

Daarom zijn Hazerswoudse Boys en Jeugdvoetbalopleiding een samenwerkingsverband aangegaan.

 

De  vereniging is realistisch maar bezit de gezonde ambitie om Hazerswoudse Boys tot volle wasdom te willen laten komen. Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van het opleiden van jeugdspelers. Zij is landelijk actief bij een groot aantal verenigingen. Jeugdvoetbalopleiding zal de technische coördinatie verzorgen om tot een “rode draad” te komen vanaf de pupillen tot de senioren. Een belangrijke doelstelling om het jeugdkader te ondersteunen en te begeleiden om de visie en het beleid van de vereniging te vertalen in de praktijk.

 

Jeugdvoetbalopleiding zal de visie van Hazerswoudse Boys vanaf komend seizoen overbrengen op de jeugdtrainers en jeugdleiders zodat alle jeugdspelers een plezierige en leerzame periode tegemoet gaan. Deze samenwerking geeft eens te meer aan dat Hazerswoudse Boys verenigingsbreed haar jeugdopleiding verder ontwikkelt.


Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.