GESLAAGDE INTERNE JEUGDTRAINERSCURSUS BIJ RKSV BOERDONK/RKVV KELDONK

Gepubliceerd op 22 mei 2023 om 14:43

Bij de gezamenlijke jeugdopleiding van RKSV Boerdonk/RKVV Keldonk is de interne jeugdtrainerscursus volledig in de smaak gevallen.

 
Dankzij de clubspecifieke benadering ontstond er veel interactie en via de praktijkgerichte werkwijze konden de jeugdtrainers van  RKSV Boerdonk/RKVV Keldonk   de gewenste progressie boeken. De cursisten hebben in drie avonden op eenduidige wijze een basis geleerd om de jeugd binnen de opleiding een aantrekkelijke en uitdagende training aan te bieden.
 
Met name de circuit-training was van hoog niveau en had zowel veel intensiteit, variatie en succesbeleving! De jeugdtrainers hebben veel kennis opgedaan en de onderlinge samenwerking is sterk toegenomen.
 
RKSV Boerdonk/RKVV Keldonk is een grote groep gecertificeerde jeugdtrainers rijker.
 
 
De trainers zijn zo enthousiast de RKSV Boerdonk/RKVV Keldonk voornemens zijn om via www.jeugdvoetbalopleiding.nl tot een structureel vervolg te komen om de stijgende lijn verder uit te bouwen.
 
Verenigingen die meer willen weten over de scholingsmogelijkheden kunnen contact met ons opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl