ENERVERENDE WEDSTRIJDGERICHTE JEUGDTRAINERSCURSUS BIJ RKSV FESTILENT

Gepubliceerd op 4 april 2023 om 13:50

Veel progressie is geboekt door de jeugdtrainers van RKSV Festilent tijdens de wedstrijdgerichte jeugdtrainerscursus.Bij RKSV Festilent uit Brabant wordt veel aandacht geschonken aan het opleiden van haar jeugdtrainers om de kwaliteit van haar jeugdopleiding te waarborgen.

Gezien het grote enthousiasme bij de cursisten gedurende deze driedaagse jeugdtrainerscursus kan geconstateerd worden dat de scholing in de smaak is gevallen. De jeugdtrainers van RKSV Festilent hebben op specifieke wijze kennis kunnen maken met wedstrijdgerichte trainingsmethoden.

Waarbij de collectieve benadering op een interactieve wijze zorgde voor drie afwisselende en dynamische cursusavonden waarbij de deelnemers veel progressie boekten.

De drive van de jeugdtrainers om de jeugdopleiding van de vereniging structureel te verbeteren was duidelijk opgewekt.

De structuur van het wedstrijdgericht trainen en de toepassing in de praktijk kreeg alle aandacht gedurende deze drie bijeenkomsten.

Verenigingen die ook belangstelling hebben in de specifieke scholingsmogelijkheden kunnen, vrijblijvend, contact opnemen via:info@jeugdvoetbalopleiding.nl.