OSM'75 KIEST VOOR UITGEBREIDE JEUGDTRAINERSCURSUS

Gepubliceerd op 10 november 2022 om 13:11

OSM'75, wil,ook in het seizoen 22-23,  haar jeugdtrainers collectief scholen.

 Omdat OSM'75,uit Maarssen,  veel waarde hecht aan haar jeugdopleiding zal er binnenkort een interne jeugdtrainerscursus plaatsvinden. De organisatie is in handen van www.jeugdvoetbalopleiding.nl.

OSM'75 werkt als jarenlang, succesvol, samen met Jeugdvoetbalopleiding

Het gaat om collectieve scholing van alle jeugdtrainers waardoor de onderlinge samenhang en uitwisseling van kennis als een eenduidige werkwijze voor de totale opleiding van alle jeugdspelers kan zorgdragen.

Dankzij de pragmatische en interactieve benadering zullen alle deelnemers de scholing is plezierig en zinvol ervaren. Via een dynamische opzet kunnen zowel de onervaren trainers zich ontwikkelen, maar ook gekwalificeerde oefenmeesters zullen via de moderne visie van de docent nieuwe inzichten opdoen. Groot voordeel om alle jeugdtrainers gezamenlijk te scholen dat de totale jeugdopleiding van de vereniging hierdoor eenduidiger kan groeien naar het gewenste niveau dat nodig is om alle jeugdspelers optimaal op te leiden.

Alle cursisten ontvangen heel veel oefenstof om structureel op een succesvolle wijze de training van de jeugd te kunnen verzorgen. Verenigingen die nadere informatie willen ontvangen over de opzet van de interne jeugdtrainerscursus, kunnen vrijblijvend contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl